fbpx

Maak nu een gratis online kennismakingsafspraak

Je hebt alles al geprobeerd: je zadel is gecheckt, je paard is behandeld, je hebt gelest bij verschillende goede instructeurs, maar het gaat maar niet zoals je wil en jij en je paard komen niet verder. Je kunt de vinger er niet opleggen waar het nou precies aan ligt. Ligt het aan mij? Aan mijn paard? Aan externe factoren?

Herken jij jezelf in deze gedachten?

“Moet ik anders maar gewoon stoppen?” “Misschien heb ik toch niet zo’n klik met dit paard” “Ik weet niet of ik dit wel kan hoor” “Misschien moet ik het paard maar een tijdje in training zetten bij iemand anders” “Bij die andere ruiter ziet het er altijd zo makkelijk uit! Waarom kan ik dat niet?”Ik heb al zoveel geld uit gegeven maar ik kom geen stap verder met mijn paard, wat is dan nog wél het investeren waard?”

Belemmerende overtuigingen

Bij deze word je even wakker geschud:  bovenstaande zijn allemaal belemmerende overtuigingen! Deze overtuigen zitten diep in je geworteld en je wordt hier constant mee geconfronteerd als je met je paard bezig bent. Of dit nou in de omgang met je paard is, tijdens het longeren, tijdens het rijden of in de ring op wedstrijd… Fijn he paarden… ze spiegelen zo lekker. Angst, onzekerheid, twijfel, geen plezier meer in het rijden.. wie kent het niet? Ik heb voor jou de oplossing.

Ik bied jou de oplossing

Is bovenstaande herkenbaar? Weet je gewoon even niet meer wat je nu moet doen en lijkt het uitzichtloos? Wil je zo graag dat je weer lekker kan rijden en dat jij en je paard elkaar begrijpen? Dan is dit je call: Aan alle ruiters en amazones in Nederland: van recreatieruiter tot aan actief wedstrijdruiter in de dressuursport: Ik GELOOF dat er in zowel jou als in jouw paard veel meer kwaliteiten verborgen liggen dan dat je nu voor mogelijk houdt.

Word een bewuste ruiter

Durf jij je te laten spiegelen, mij als klankbord te gebruiken en samen de diepte in te gaan en eens bewust te gaan kijken naar waar het aan ligt waarom het even niet meer lukt met je paard? Ja? Boek dan nu een gratis online kennismaking.

Boek nu een GRATIS online kennismaking

Ik ontmoet je graag via een gratis online kennismaking waarin we samen gaan kijken wat ik voor je kan betekenen voor een coaching traject op maat, zodat jij weer kan gaan genieten van jezelf, je paard, maar vooral van jullie samen als team. Deze actie loopt tot 1 oktober 2020. Begeleidingstrajecten zijn ook voor duo’s mogelijk. Dus breng die paardenvriend/vriendin op de hoogte en wellicht zie ik jullie wel samen in een online kennismaking!