fbpx

Hester is een bijzondere coach. Ze heeft mijn dochter van 11 jaar en haar pony veel geleerd op onder andere het gebied van rijtechniek, houding en zit en wedstrijdvoorbereiding.
Hester is echt een professional, weet waar ze het over heeft en weet wat ze doet. Ze zag de individuele behoefte van onze dochter en het type pony. Daar legde ze verbanden tussen. Hester is empathisch, betrokken, rustig en motiverend in haar coaching. Ze wist dat ze onze dochter niet moest overvragen waardoor haar zelfvertrouwen enorm is gegroeid. Onze dochter maakt op een positieve manier vordering in het dressuur rijden,  wedstrijd rijden en heeft een veel sterkere band met het haar pony gekregen.

Elvira Büchner

Hester is een gids voor paard en ruiter. Zij communiceert op een niveau waar veel mensen niet bij kunnen. Hester voelt en leest de paarden en maakt de vertaalslag naar de ruiter toe, om hen beter met elkaar in verbinding te brengen zodat ze elkaar begrijpen.

Tess Fliers

Ik word sinds een paar maanden gecoacht door Hester en zowel mijn paard als ik zijn flink vooruit gegaan. Ze heeft mij in korte tijd al enorm geholpen.

Ze past de coaching goed aan op onze behoeften van de dag zelf, dus ook een stapje terug wanneer we onze dag niet hebben.
Door haar begeleiding begrijp ik beter waarom mijn paard sommige dingen doet en hoe ik daar het beste op kan reageren.
De tips die Hester geeft zijn goed te begrijpen en ze coacht op een hele fijne en vriendelijke manier, zowel voor paard als voor ruiter!
Haar instructies zijn heel duidelijk en ook altijd met goede onderbouwing waarom je een bepaalde oefening met je paard uitvoert. De trainingen zijn erg afwisselend en er wordt goed gekeken naar wat het paard nodig heeft.
Hester heeft mij erg geholpen om het vertrouwen te geven aan mijn paard. Door dit vertrouwen hebben we onder het zadel een hele goede basis gecreëerd.
Dankzij haar begeleiding ben ik positiever naar mijn eigen paardrijden gaan kijken. Ze heeft mij geleerd om niet alleen op de dingen te blijven focussen die niet voldoende zijn, maar ook op de oefeningen die al wel goed gaan, en motiveert je deze nog verder te ontwikkelen.
Als Hester merkt dat de oefening niet wil en er allemaal frustratie komt zorgt ze ervoor dat we op een andere manier tot hetzelfde resultaat komen.
Ze zorgt er ook voor dat ze goed op de hoogte is van de ontwikkelingen van mij en mijn paard, heel betrokken!
Ik ben erg tevreden over het resultaat wat ik tot nu toe al gehaald heb.
Erg benieuwd waar ik en mijn twee merries de komende jaren samen met Hester staan!

Nadieh Schleedoorn